дом Политика Обмислят обединение на левите формации в България

Обмислят обединение на левите формации в България

0
ДЯЛ

Национален форум с участието на всички леви партии в България, където да се обсъди възможното им обединение и варианти за явяване на предстоящите местни избори обмисля Движението на ветераните в БСП. На регионалната среща на ветераните от Северна и Североизточна България в Шумен през уикенда тази идея вече е била дискутирана.
„Бяха направени доста удачни предложения за намиране на формула да спрат разделението в лявото политическо пространство и да се върви към консулидиране“, съобщиха участници в срещата за 24shumen.com.
Форумът в Шумен уважиха с присъствие председателят на Движението на ветераните Динко Желев, областният лидер на БСП Шумен Николай Николов и общинският председател Веселин Пенчев.
На необходимостта от пряка комуникация с хората и общуване с младите, акцентира в своето приветствие към участниците Тодор Тодоров, областен председател на Движението на ветераните – Шумен.
Лидерът Динко Желев апелира към многобройната аудитория да бъде изграден мост между поколенията, като БСП засили активната си роля.
Решено бе подобни срещи да се провеждат поне два пъти в годината, на които всички областни структури в страната да представят проблемите си и идеи за развитието на Движението.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШеста национална конференция „Пътуване към България“ ще се проведе в Шумен (видео)
Следваща статияДнес е Световният ден на книгата и авторското право