дом Прогноза за времето Облаци, дъжд и температури до 16 градуса

Облаци, дъжд и температури до 16 градуса

0
ДЯЛ
24shumen.com/ Архив

В първия работен ден от новата година в страната ще остане облачно и дъждовно.
В Западна и Родопската област ще има значителни по количества валежи. В четири области – Пернишка, Кюстендилска, Благоевградска и Смолянска е обявен оранжев код за опасно време, а в осем – Видинска, Монтанска, Врачанска, Софийска, София-град, Пазарджишка, Пловдивска и Кърджалийска – жълт код за обилни дъждове.
В източната половина на страната и крайните южни райони ще духа до умерен, след обяд временно силен вятър от юг-югоизток. Минималните температури в страната ще са предимно между 3 и 8 градуса, а максималните – от 5-6 градуса в северозападните райони до 15-16 в източните.
В Шуменска област ще бъде предимно облачно с краткотрайни валежи от дъжд. Минималната температура ще бъде около 7 градуса, а максималната близо 14 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоставят още 25 000 ваксини срещу COVID-19 днес
Следваща статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here