дом Общество Областната дирекция на МВР в Шумен получи благодарствено писмо от местна фирма

Областната дирекция на МВР в Шумен получи благодарствено писмо от местна фирма

1
ДЯЛ

Благодарствено писмо зa организиран и осъществен изнесен прием за издаване на български документи за самоличност е получено от изпълнителния директор на акционерно дружество „Херти“. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.
В писмото се изразява благодарност за добрата организация по подаване, изработване и получаване на готовите вече документи в цех на фирмата на територията на РУ-Нови пазар. По този начин спестеното време несъмнено е довело до непрекъсване на работния процес. Посочено е още, че на изградените контролно-пропускателни пунктове през които работниците на фирмата ежедневно са преминавали към и от работното си място са срещнали професионализъм и коректно отношение от полицейските служители. „Изказвам удовлетворение и благодарност за отношението и професионализмът, с който служителите на ОДМВР-Шумен се справят с предизвикателствата на сложното време, в което живеем днес. Благодарен съм за разбирането и желанието от страна на органите на реда да се търсят възможности икономиката и бизнеса да се справят с предизвикателствата на сложната ситуация, в която се намираме. Съвместните усилия на бизнеса и държавните органи са предпоставка за устойчиво развитие на обществените отношения, отношения в полза на всички заинтересовани страни“, завършва писмото.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: 8 месеца пробация 57-годишен, нарушил домашната карантина
Следваща статияОт 13 май автоматично отпада забраната за туристически пътувания в страната

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here