дом Прогноза за времето Обилни валежи и високи за сезона температури

Обилни валежи и високи за сезона температури

0
ДЯЛ
Снимка: Иван Иванов

Жълт код за валежи е обявен в 13 области в страната, като сред тях е и района на Шуменско. Очакваните количества дъжд ще достигнат до 25 литра на квадратен метър. В пет от районите – Ловеч, Плевен, Враца, Монтана и Видин в сутрешните часове ще има и условия за образуване на поледици.
Оранжев код за обилни валежи е обявен днес в шест области от Южна България. Очакваните количества ще достигнат до 50 литра на квадратен метър в областите Стара Загора, Сливен, Ямбол, Хасково, Кърджали и Смолян. Там ще духа и силен вятър от юг-югоизток.
В следобедните часове валежите в Източна България ще спрат. Вятърът ще е умерен до силен от югоизток.
Максималните температури ще са в широки граници от 4 в северозападните до 13-14 градуса в източните райони. За Шумен около 12 градуса. Сутрешните температури в региона са от 4 до 8 градуса. В Шумен 5 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия3 328 нови случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 58
Следваща статияНаселени места и райони без електрозахранване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here