дом Общество Обещано и изпълнено от кмета Нида Ахмедов! Домът на Емине вече има...

Обещано и изпълнено от кмета Нида Ахмедов! Домът на Емине вече има врати и прозорци

0
ДЯЛ

В рамките само на едно денонощие кметът на община Каолиново Нида Ахмедов обеща и удържа на думата си да направи всичко възможно да облекчи трудното ежедневие на Емине и сина й от село Климент. От вчера, 3 март, домът на двамата, който беше с одеяла вместо врати и прозорци, вече има нов облик.
Айше Дауд, която първа разгласи в социалните мрежи за нищетата и мизерията, в която оцеляват майка и син, съобщи за 24shumen.com, че новата дограма е предоставена и монтирана от брата на кмета на село Климент, който е бизнесмен.
Стана ясно още, че на Емине и сина й ежедневно са осигурявани храна, дърва и въглища за отопление. Предстои и откриване на банкова сметка, в която всеки, който има възможност и желание ще може да внесе пари, за да се построи нов дом за двамата.
За нечовешките условия, при които оцеляват Емине и синът й, 24shumen.com писа на 2 февруари по сигнал на нашата читателка Айше Дауд.
Снимки: Хикмет Ефраим
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДесетки шуменци положиха цветя пред Паметника на свободата на връх Шипка
Следваща статияЛеден дъжд! Ограничено е движението от Шумен до границата с област Силистра

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here