дом Общество Обещано за 2020-та: Вдигат заплатите на работещите в регионалните РЗИ с 10%

Обещано за 2020-та: Вдигат заплатите на работещите в регионалните РЗИ с 10%

0
ДЯЛ

10-процентно увеличение на заплатите на работещите в регионалните здравни инспекции е предвидено през следващата година. Това обяви в Русе министърът на здравеопазването Кирил Ананиев при откриването на новото отделение за диализа в университетската болница „Канев“. Увеличение имаше и в началото на настоящата година, което показва, че провежданата от министерството политиката по отношение на териториалните здравни инспекции е трайна, допълни здравният министър.
„Освен това се предвижда и догодина 10% ново увеличение на заплатите, на хората, които работят в РЗИ. Първата крачка, знаете, направихме миналата година. Това ще е втората крачка. Трайна е политиката, която министерството провежда по отношение на нашите регионални здравни инспекции, тъй като това са министерствата, министерството на здравеопазването на територията на съответния регион“, заяви здравният министър.
Кирил Ананиев откри обновеното отделение „Диализно лечение“ в Университетската болница „Канев“ в Русе. Отделението бе осветено от Русенския митрополит Наум. Разширението и ремонтът са извършени с 500 000 лева, дарени от фондацията „Игнат Канев“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБюлетините за местните избори пристигнаха в областния град
Следваща статияЕкоексперти от Шумен броиха мечки в Родопите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here