дом Здраве Няма починали с COVID-19 през последните 24 часа в областта

Няма починали с COVID-19 през последните 24 часа в областта

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Няма починали от COVID-19 в МБАЛ – Шумен през последното денонощие, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.
176 пациенти са настанени в Областната болница към 10.00 часа днес. 124-ма от тях са с доказан COVID-19, а останалите чакат резултатите от тестове. Шестима са настанените в Отделението по анестезиология и интензивно лечение, всички са интубирани.
Вчера са изписани 18, но са приети нови 27 пациенти.
44 жители на Шуменска област са регистрирани с коронавирус за последното денонощие. Най-възрастният е 87-годишна жена от Шумен, а най-младият – 27-годишен мъж от село Троица.
В община Шумен са регистрирани 31 случая, в община Велики Преслав – 6, в общините Каспичан, Нови пазар и Венец – по 2, и в община Смядово – 1 случай.
Нови носители на опасния вирус има и в селата Дибич, Струйно, Ивански, Троица, Златна нива, Енево, Боян и Ясенково.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоц. Мангъров: Ваксината не е достатъчно изпитана, няма да се ваксинирам
Следваща статияАварийни екипи на ВиК – Шумен ще дежурят и по време на Новогодишните празници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here