дом Здраве Няма нови случаи на COVID-19 у нас

Няма нови случаи на COVID-19 у нас

0
ДЯЛ

Не са регистрирани нови заразени с COVID-19 у нас. Така доказаните случаи на заболяването в страната остават 81.
Подготвят се лаборатории за изследване на проби в Пловдив, Бургас и Благоевград.
Припомняме, че Банско от снощи е под пълна карантина. До 20.00 часа тази вечер хората с постоянен адрес в града могат да се приберат. Тече и 24-часовия срок за чужденците, които желаят да си тръгнат, ако останат те трябва да спазват наложените ограничения. Сред тях са забрана за излизане на улицата. В населеното място остава да ряботят единствено хранителни магазини, аптеки, банки и застрахователни офиси. В града могат да влизат само автомобили на доставчици, МВР, пожарна, медицински лица и здравни инспектори.
До 13 април са забранени туристическите екскурзии в страната и чужбина.
Около 200 000 са заразените в света от коронавирус. Само за денонощие новите случаи са 7 980.
Италия е най-засегнатата страна в Европа. Там регистрираните болни са 31 500. В Испания случаите на COVID-19 са 11 000, в Германия – 9 300, в Гърция – 400, в Румъния – 218, в Турция – 198.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроменлива облачност на 18 март
Следваща статияНово работно време в Центъра за информация във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here