дом Общество „Нощ на театрите“: Шуменските театрали канят децата да поиграят с Пипи

„Нощ на театрите“: Шуменските театрали канят децата да поиграят с Пипи

0
ДЯЛ

Драматично-куклен театър „Васил Друмев“ Шумен за четвърта година е част от „Нощ на театрите“, вдъхновена от инициативата „Европейска нощ на театрите”.
Тази година тя ще се проведе на 17 ноември и ще обхване 16 български града, които са подготвили разнообразни прояви, включващи спектакли, изложби, пърформанси, програми, носещи духа и идеята на международното събитие, обединяващи в една единствена вечер театралната територия на множество европейски страни.
„Нощ на театрите“`2018 ще премине под мотото: „ОЧИ В ОЧИ С ТЕАТЪРА“, с което иска да сближи още повече театралното изкуство и неговата публика. Над 1 300 творци от различни театрални стилове стават част от европейската платформата и ще представят своите продукции в над 90 локации в 16 града. Форматът на „Нощ на театрите“ няма аналог в България и става все по-популярен сред младите хора. Именно по-различното „случване” я прави изпълнена с мистичност и много интересни за театралните почитатели събития и форми
В празничната нощ на шуменска сцена са подготвили много изненади, настроение и театрална атмосфера.
От 11.00 ч. в зала „Патиланчо“ с предложение за най-малките почитатели на театралното изкуство – децата ще се състои инициативата “Да поиграем с Пипи”.
Вечерта ще бъде увенчана от 19.00 ч. в камерна зала с танцовия спектакъл „Невъзможност в най-чист вид“ с хореограф Стефания Георгиева.
Като комплимент към публиката и НОЩ НА ТЕАТРИТЕ 2018 входът за срещата с Пипи е безплатен, а билетът за танцовия спектакъл е за двама.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Арена Шумен” влиза в битка за „Сграда на годината”
Следваща статияВоенни от Шумен обезвредиха противотанкови мини, намерени край Разград

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here