дом Здраве Нови 9 случая на COVID-19 в Шуменско (обновена)

Нови 9 случая на COVID-19 в Шуменско (обновена)

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Нови 9 случая на COVID-19 са установени вчера в Шуменско. Общия брой на инфектираните в областта вече е 72-ма. Това показват данните на Единния информационен портал към 00.00 часа тази нощ.
Всички положителни проби са на хора от село Тъкач. Те са изследвани като контактни лица и са поставени под карантина.
18-те проби на служители от РЗИ-Шумен са отрицателни, уточниха от Здравната инспекция. Днес ще бъдат изследвани останалите служители на РЗИ.
Общият брой на диагностицираните с болестта в страната е 24.
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Добрич – 1; Кърджали – 1; Ловеч – 1; Пловдив – 2; Смолян – 1; София област – 2; София град – 3; Търговище – 4; Шумен – 9.
Установените с вируса у нас вече са 3 290. Активните са 1 386, като 244 са хоспитализираните, а в интензивни отделения са 15.
Двама са загубили битката за живота си през изминалото денонощие и техния брой вече е 174.
Излекуваните са седем, като общият им брой за страната е 1 730.
1 409 са тестовете направени вчера. Общият им брой за страната е 104 486.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДъждовен понеделник
Следваща статияБлизо 1 400 седмокласници от Шуменско се явяват днес на Национално външно оценяване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here