дом Здраве Нови 8 заразени с коронавирус в страната, почина 90-годишна жена

Нови 8 заразени с коронавирус в страната, почина 90-годишна жена

0
ДЯЛ

549 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб. През днешния ден са доказани още 8 нови случаи, като всички те са в София. Лабораториите продължават да работят.
201 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 26 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.
По отношение на общата картина – към 6 април: 313 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 236 на жени. Средната възраст на лицата, при които е доказана коронавирусна инфекция, е 47,7 години.
Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при лица-медицински служители е 30 души.
Починалите лица, при които е установен COVID-19, са 22. Днес в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ е починала 90-годишна жена. Пациентката е страдала от диабет, сърдечна недостатъчност, хронична обструктивна белодробна болест и други придружаващи заболявания.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВтори оздравял от COVID-19 е изписан от МБАЛ-Шумен
Следваща статияЗдравният министър с нова заповед за кооперативните пазари и земеделските стопани

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here