дом Здраве Нови 77 случая на COVID-19 са установени у нас за денонощие

Нови 77 случая на COVID-19 са установени у нас за денонощие

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Нови 77 са установените случаи на COVID-19 у нас за изминалото денонощие, показват данните на Единния информационен портал. Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград – 7; Бургас – 5; Варна – 9; Велико Търново – 2; Видин – 1; Кюстендил – 3; Ловеч – 1; Пазарджик – 1; Перник – 1; Пловдив – 8; Разград – 2; Сливен – 3; Смолян – 1; София област – 2; София град – 31.
Общият брой на диагностицираните с коронаварус в страната достигна 7 252.
Активните случаи са 3 665. Хоспитализираните са 535. Настанените в интензивни отделения – 33.
Един е починал през последните 24 часа и техният брой вече е 268.
Излекуваните са осем за последните 24 часа. Общият брой на преборилите вируса в страната е 3 319.
Пробите направени у нас вчера са 1 198, а общият им брой вече е 176 334.
От днес със заповед на здравния министър Кирил Ананиев се разрешават посещенията на закрито и на открито в дискотеки, пиано-барове, нощени барове и клубове при заетост на местата не повече от един човек на квадратен метър и при спазване на противоепидемични изисквания, съгласувани с браншовите асоциации.
Със същата заповед се разрешават групови празненства на открито и на закрито (в т.ч сватби, балове, кръщенета и т.н) при спазване на физическа дистанция от 1,5 м. и на всички противоепидемични мерки.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтварят дискотеките и нощните клубове
Следваща статияОблаци и дъжд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here