дом Здраве Нови 51 заразени с COVID-19 за последните 24 часа

Нови 51 заразени с COVID-19 за последните 24 часа

0
ДЯЛ
Pixabay.com

51 нови случая на заразени с COVID-19 са установени вчера в страната. Така общият брой на диагностицираните с инфекцията у нас е 1 488. От тях 310 са настанени в болница, а 38 са в интензивни отделения.
Броят на излекуваните от COVID-19 у нас вече е 266. От болница вчера е изписани 23 души. Това съобщиха от Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
Общият брой на починалите до момента от инфекцията в страната е 65. Битката за живота си вчера изгубили 4 пациенти.
Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при медицински служители вече е 164 души, като вчера са установени 9 нови случая на инфектирани.
През изминалото денонощие направените PCR тестове са 1 156. До момента общият брой на направените тестове в страната е вче е над 46 400.
В дома за стари хора в село Гара Орешец от 25 настанени там 11 са инфектирани и настанени в болници във Видин, Враца и София. Двама от заболелите вече са починали.
Останалите домуващи са дали отрицателни проби, като по разпореждане на здравния министър, днес те отново ще бъдат тествани.
От общо 16 души персонала в дома заразените са 3.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблаци и дъжд в четвъртък
Следваща статияСесия в извънредно положение в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here