дом Здраве Нови 3 случая на COVID-19 в Шуменско

Нови 3 случая на COVID-19 в Шуменско

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Три нови случая на заразени с COVID-19 в Шуменско са диагностицирани вчера. Трите лица са контактни на установения на 25 май заразен. Тримата нямат клинични симптоми и към момента не с настанени в болница. Това съобщиха от Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) в Шумен. Тримата мъже също са строителни работници. Така общият брой на установените с коронавирус в Шуменско вече е 8.
Припомняме, че с двустранна пневмония за лечение в „Инфекциозно отделение на МБАЛ-Шумен вчера бе настанен руски гражданин. Към момента той е в задоволително общо състояние, уточняват от областната болница. Пациентът е на 59 години. Работи като строител на газопроводното трасе край Нови пазар, научи 24shumen.com. Мъжът не живее в Шумен. Преди да постъпи в болница е бил в 14-дневна домашна карантина.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статия32-ма са излекуваните от COVID-19 вчера, установените заразени са 17

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here