дом Здраве Нови 2 случая на COVID-19 в област Шумен

Нови 2 случая на COVID-19 в област Шумен

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Нови 2 случая на COVID-19 са установени вчера в област Шумен. Така общият брой на случите в Шуменско е 12. Новозаразените са установени след изследване на 160 проби. Това съобщиха от Националния щаб за борба с коронавируса.
Двамата заразени мъже са от групата руски работници в лагера край Нови пазар. Те нямат симптоми на болестта. Поставени са под 28-дневна карантина.
Нови 19 случая на диагностицирани с болестта са установени вчера в страната. Сред тях са момиче на 14 години от Сливен и бременна жена на 39 години.
Общият брой на инфектираните в страната вече е 2 538, като 1 271 са активни.
Излекуваните през изминалото денонощие са 33-ма.
Битката с инфекцията вчера са загубили четирима души, като общият брой на починалите в страната вече достигна 144.
Сред заразените вчера е и медицинска сестра от Сливен. Така броят на медицинския персонал установен с COVID-19 е общо 259.
1 220 са направените тестове през изминалото денонощие в страната.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статияДве семейства от Нови пазар избягаха от домашната карантина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here