дом Здраве Нови 2 случая на COVID-19 в областта

Нови 2 случая на COVID-19 в областта

0
ДЯЛ

179 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през последното денонощие. 8 129 PCR теста са направени за изминалите 24 часа.
В Шуменска област има нови 2 случая на COVID-19. Най-много са заразените в столицата – 45, Благоевград – 29, Пловдив – 18, Варна – 14, Стара Загора – 11, сочат данните в Националната информационна система.
Доказаните случаи на новия коронавирус в България от 8 март до 0:00 часа на 5 септември са общо 16 954, но от тях активни са 4 243.
Излекуваните лица вече са 12 046, от които 111 са регистрирани през изминалото денонощие.
В лечебни заведения за болнична помощ се намират 763 пациенти, при които е бил констатиран COVID-19. 56 от тях са настанени в интензивни структури.
Националната информационна система показва, че медицинските служители с потвърдена коронавирусна инфекция у нас са 935. 12 нови случая са регистрирани през последните 24 часа.
665 са починалите лица, при които е бил доказан COVID-19. 7 са новите случаи от изминалото денонощие.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрезидентът пита службите: Защо бяха допуснати провокатори с опасни средства в „триъгълника на властта“?
Следваща статияСлънчева и топла събота

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here