дом Здраве Нови 158 случая на COVID-19 в страната за денонощие, в Шуменско –...

Нови 158 случая на COVID-19 в страната за денонощие, в Шуменско – една положителна проба

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Една е положителната проба на COVID-19 в Шуменско през последните 24 часа. Така броят на позитивните тестове в областта стават 137. Това сочат данните на Единния информационен портал към 00.00 часа тази нощ.
Общият брой на установените случаи на коронавирус вчера в страната е 158. Общият брой на диагностицираните с инфекцията у нас достигна 4 989. Активните случаи са 2 083. Хоспитализираните са 435. Настанените в интензивни отделения – 32-ма.
Седем души са изгубили битката с болестта вчера. Общият брой на починалите в страната вече е 230.
Излекуваните са 94-ма, а общият им брой достигна 2 676.
Броят на пробите вчера са 3 343, като достигнаха 141 473 за страната.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънчево и горещо в първия ден на юли
Следваща статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here