дом Здраве Нови 12 случаи на COVID-19 у нас, сред тях има и две...

Нови 12 случаи на COVID-19 у нас, сред тях има и две деца

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Нови 12 случаи на COVID-19 са установени у нас през изминалото денонощие. Така общият брой на заразени вчера е 33, а на диагностицираните с болестта в страната e 276. Това съобщиха от Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
От новите 3 случая са в Бургас. Това са жена на 23 години, която се е завърнала от Англия и две деца на 3 и 8 години, контактни със заразен. Новорегистрираните случаи в Пловдив са 4, в София – 4 и в Кюстендил – 1. Първи случаи на коронавирус вчера бяха регистрирани в Кърджали и Хасково.
Дневно броят на заразените у нас се увеличава между 10 и 14 процента.
Общият брой на леглата в страната предназначени за инфектирани с COVID-19 вече е 7 473. От тях оборудваните с респиратори са 1 347.
Прието е вече, че ако в семейство има един инфектиран, цялата фамилия се смята за заразена и се поставя под домашна карантина.
До момента общият брой на направените тестове в България е 6 454, в това число влизат и повторните проби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТопло, но облачно
Следваща статияКандидатстването за прием в първи клас започва на 26 май

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here