дом Здраве Нови три положителни проби за COVID-19 в Шуменско

Нови три положителни проби за COVID-19 в Шуменско

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Нови три положителни проби на COVID-19 са установени в Шуменско през изминалото денонощие. С тях общият брой на позитивните резултати в областта вече е 121. Това сочат данните на Единния информационен портал към 00.00 часа тази нощ.
128 са новите установени случаи на заразени с коронавирус в страната за изминалото денонощие. С тях потвърдените случаи в страната са 4 242. Активните са 1 770. Хоспитализираните – 390. Настанените в инфекциозни отделения са 16.
Един човек е изгубил битката с болестта през последните 24 часа, като общият брой на починалите в страната е 209.
46 са излекуваните вчера, а броят им вече е 2 263.
3 016 са взетите вчера проби, а общият им брой за страната достига 125 518.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетирима в битка за управител на БКС – Велики Преслав
Следваща статияСлънце и дъжд в четвъртък

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here