дом Общество Нови пазар се сбогува с Николай Николов

Нови пазар се сбогува с Николай Николов

0
ДЯЛ
Снимка: 60CITY.NET

Нови пазар се сбогува с общественика Николай Николов. Желаещите да отдадат последна почит към Николай Николов могат да го направят пред входа на сградата на общинска администрация.
Николай Николов бе изпълнителен директор на МИГ „Нови пазар-Каспичан“, бивш секретар на община Нови пазар, заместник-кмет, председател на Общинския съвет и общински съветник.
В съболезнование на общинската администрация в Нови пазар се казва:
Думите ни са безсилни, в този ден и час, за да изречем нашата човешка мъка от загубата му. Нека да сведем глава и да се поклоним пред невероятния човек, колега и приятел, когото имахме честта да познаваме и за когото можем да кажем само най-добрите и най-сърдечните думи.
Сбогом, Николай!
Дълбок поклон пред светлата ти памет!

От:
Георги Георгиев – кмет на община Нови пазар
Златина Таскова – заместник-кмет на община Нови пазар
Айсел Руфад – заместник-кмет на община Нови пазар
Иван Ганчев – председател на Общински съвет Нови пазар
Калоян Хинчев – секретар на община Нови пазар
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънчева неделя
Следваща статия„ЕКО КОЛЕДА“ набира средства за МБАЛ-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here