дом Здраве Нови двама с коронавирус у нас, пробите на първите заразени са положителни

Нови двама с коронавирус у нас, пробите на първите заразени са положителни

0
ДЯЛ
Pixabay.com

За нови два случая на коронавирус у нас съобщиха от Националния оперативен щаб за борба с болестта. Положителни за вируса са и последните проби на 75-годишната жена от Габрово и 27-годишният мъж от Плевен.
Новите случаи са на 61-годишен мъж от Плевен, който е в болницата в града с пневмония. Вторият случай е на медицинско лице – жена от Габрово.
Новите случаи са установени от пробите на контактните лица с първоначално заразените.
Лицата с взети проби в Плевен са 24, а в Габрово 46. В момента се издирват контактните от по-широк кръг. Болниците в Плевен и Габров са под карантина. Двете лечебни заведения ще поемат само изключително спешните случаи като инфаркти и инсулти.
По последни данни 106 000 души по света са заразени с коронавирус. Смъртните случаи са 3 600. Италия е най-засегнатата страна в Европа. Там смъртните случаи са 230, а болните над 6 000.
Снимка: forumdaily.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроменлива облачност на 8 март
Следваща статияЗабраняват масовите прояви в страната, футболните срещи без публика

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here