дом Здраве Нови двама пациенти с COVID-19 в МБАЛ-Шумен

Нови двама пациенти с COVID-19 в МБАЛ-Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

През вчерашния ден в инфекциозно отделение са били приети двама пациенти с доказан COVID-19, контактни на болни. Става дума за възрастно семейство от село Тъкач.
15 души от контактния медицински персонал в МБАЛ-Шумен са изследвани вчера за коронавирус. Всички проби са отрицателни, съобщиха от лечебното заведение.
От взетите 2 проби на вече хоспитализирани пациенти, едната е положителна за SARS-Cov2.
Продължава лечението на приетите с COVID-19 пациенти в Инфекциозно отделение и ОАИЛ – общо 13 човека.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед полицейска операция в Каспичан: 36 глоби, 10 акта, три отнети книжки и напушен шофьор на камион
Следваща статияАйше Ахмедова е новият PR на „Алкомет“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here