дом Политика Новите депутати полагат клетва днес

Новите депутати полагат клетва днес

0
ДЯЛ
Снимка: bg.wikipedia.org

Първото заседание на 45-ото Народно събрание ще се проведе днес от 9.00 часа.
Тържествената сесия ще се проведе в старата сграда на парламента.
Най-възрастния депутат ще води откриващото заседание. В този парламент това е Мика Зайкова от „Има такъв народ“.
Депутатите ще положат клетва. Поставените под карантина ще се закълнат онлайн.
Днес политическите сили ще предложат председател на парламента. От ГЕРБ обявиха, че ще номинират Цвета Караянчева. Мая Манолова обяви, че „Изправи се! Мутри вън!“ ще подкрепят Ива Митева, ако тя бъде предложена от партията на Слави „Има такъв народ“.
Определени са местата за политическите партии. Най-вдясно ще седят депутатите от „Демократична България“, а най-вляво представителите на БСП.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статияВаксинацията с „Модерна“ продължава в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here