дом Общество Нова спортна площадка ще градят в Загориче

Нова спортна площадка ще градят в Загориче

0
ДЯЛ

В двора на вече несъществуващото училище в село Загориче, община Каолиново, ще бъде изградена нова спортна площадка с бетонова основа на площ от 600 кв. м. Според кмета на община Каолиново Нида Ахмедов, на площадката ще бъдат монтирани врати за мини футбол, ще има и баскетболни кошове, ще може да се играе и волейбол, тенис на корт и тенис на маса.
„Ако бяхме я изградили с изкуствена настилка, щеше да бъде само за футбол на малки врати. Затова надделя становището спортната площадка да е с бетонова основа, за да може да се ползва и за други спортни игри. Спортната площадка ще бъде оградена с 4-метрова мрежа – като за изграждането й община Каолиново отделя около 50 000 лв. от капиталовата си програма. Все още не е ясна фирмата изпълнител, предстои среща на кметския екип с кандидат-изпълнителите, за да се види кой какви оферти предлага“, обясни Нида Ахмедов.
Новата площадка в село Загориче ще бъде седмата поред спортна площадка, изградена в община Каолиново в рамките на 2 години от началото на мандата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВижте къде спират тока днес и утре
Следваща статияШофьор удари възрастна жена на заден ход, състоянието й е критично

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here