дом Здраве Нова жертва на COVID-19 в Шумен, 7 новозаразени с вируса са приети...

Нова жертва на COVID-19 в Шумен, 7 новозаразени с вируса са приети в МБАЛ-Шумен

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Мъж на 53 години от Шмен е поредната жертва на COVID-19 в областта. Починалият е имал съпътстващо сърдечно заболяване, съобщиха за 24shumen.com от Многопрофилната болница в Шумен.
Нови седем пациенти с COVID-19 са настанени за лечение през изминалите два дни в лечебното заведение. През уикенда в областта са установени осем случая на коронавирус. Това съобщиха от РЗИ.
Сред далите положителна проба са жена на 79 години и двама мъже на 73 и 74 години от Шумен. Две жени от Върбица на 61 и 67 години от Върбица, 50-годишна жена от Нови пазар, мъж на 67 години от село Вълнари и 38-годишен мъж от село Тодор Икономово.
Контактните на новозаразените са поставени под задължителна 14-дневна карантина.
В почивните дни са направени 47 PCR теста.
Към момента за лечение в областната болница са настанени 22 пациенти. От тях един е в ОАИЛ, а един е хоспитализиран в Многопрофилната болница в Силистра.
С леки симптоми или без симптоми на домашно лечение са 26 души.
Общият брой на заразените с COVID – 19 в Шуменско достигна 322 лица.
Излекувани са 255 души.
Починалите са 18 лица.
Медицинските служители с установен COVID-19 вече са общо 12.
Лицата поставени под карантина в област Шумен са 82.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия27 от Шуменско са подали заявления за напускане на ГЕРБ
Следваща статияМътничани искат бързо и в ясни срокове решаване на проблема с тежкия воден режим

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here