дом Общество Нова атракция: 12-метрова видео стена презентира събитията в града

Нова атракция: 12-метрова видео стена презентира събитията в града

0
ДЯЛ

Голяма видео стена ще постави Община Шумен в центъра на града, която ще информира гражданите и гостите на града за културните и спортните събития за деня. LED видео стената, която ще бъде с размерите на билборд 4 на 3 метра, ще информира и за туристическите забележителности в региона.
„Идеята ми е екранът да бъде поставен на централно място в града, Руски паметник, пл. „Кристал“ или друго подходящо място. Надявам се това да стане факт в рамките на тази календарна година“, каза за 24shumen.com авторът на идеята Ваня Стоянова, директор „Туризъм, публични прояви и атракции“ към Общината.
Видео стената ще струва на Общината 22 500 лв. Сумата е заложена в бюджета, която Общинският съвет се очаква да гласува на днешната сесия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна сесията на Общинския съвет в Шумен
Следваща статияОбщински съветник: Шуменските ученици са най-неграмотните в ЕС