дом Спорт Никола Козлево събира елита на българското колоездене

Никола Козлево събира елита на българското колоездене

0
ДЯЛ
Архив

За трета поредна година община Никола Козлево е домакин на Държавния личен и отборен шампионат по колоездене на шосе, съобщиха от местната администрация. По трасетата на 19 и 20 юни ще се състезават представители на клубовете от страната в следните възрастови категории: юноши старша възраст, младежи до 23 години, мъже и жени елит.
На 19 юни, събота ще се състои дисциплината Ииндивидуално бягане по часовник – за Жени елит и Юноши старша възраст от 15.00 ч., и за Мъже елит и младежи до 23 години – от 17.00 ч. Стартът ще бъде пред сградата на Община Никола Козлево, а маршрутът минава през селата Ружица и Хърсово. Дължината на една обиколка е 18 км.
За неделя е предвидена дисциплината Общ старт. Жени елит и Юноши старша възраст ще тръгнат в 9.00 ч. по маршрут: Цани Гинчево-Хърсово-Църквица-Войвода-Крива река-Църквица-Хърсово-Никола Козлево. Юношите старша възраст ще преминат 106 км, а Жени елит – 69 км. В 12.45 ч. ще стартират Мъже елит и Мъже U23 по маршрут: Вълнари-Никола Козлево-Църквица-Войвода-Крива река-Никола Козлево-Ружица-Хърсово-Никола Козлево-Вълнари. Общата дължина на състезателното разстояние е 155 км.
Награждаването на призьорите в Държавния личен и отборен шампионат и носителите на Купа „Никола Козлево” и закриването на състезанието ще се състои в с. Вълнари.
Заявки за участие ще се приемат до 18.00 часа днес.
Държавният шампионат се организира от Българската федерация по колоездене, Община Никола Козлево и Колоездачен клуб „Варна”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПравителството предлага да бъде освободен председателят на ДАР
Следваща статияДеца от клуб „Млад полицай“ снемаха дактилоскопични отпечатъци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here