дом Общество Никола Козлево: Обсъждат промени в системата за купони за хляб

Никола Козлево: Обсъждат промени в системата за купони за хляб

0
ДЯЛ

Промени в Наредбата за подпомагане с талони за хляб на уязвимите групи от община Никола Козлево предлага кметът Ешреф Реджеб, съобщиха от Общинската администрация. Промените ще бъдат обсъдени на обществено събрание, което ще се проведе на 19 ноември в 10.30 часа. Докладната за промените е входирана от кмета Ешреф Реджеб, според който в досегашния документ има някои пропуски, които следва да бъдат отстранени. Има случаи, при които член на домакинството не отговаря на някое от изискванията за подпомагане, но за помощта кандидатства друг от членовете.
Предложението за промяна, мотивите и доклада, са публикувани на интернет страницата на Община Никола Козлево, а предложения и становища се приемат в деловодството на Общината до 16 ноември 2018 година или на e-mail: obankozlevo@mail.bg, съобщават още от администрацията.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТърсят се талантливи деца и младежи за конкурса „Аз рецитирам българска възрожденска поезия!“
Следваща статияДемонтираха опасна пасарелка в Шумен, разчистваха и есенните листа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here