дом Наблюдател Не забравяйте чадърите и днес, ще вали и прегърми, очакват се още...

Не забравяйте чадърите и днес, ще вали и прегърми, очакват се още градушки

0
ДЯЛ

През днешния ден ще бъде предимно облачно, ще се развива купесто дъждовна облачност, на много места ще превали и прегърми. Има условия и за градушки, съобщиха за 24shumen.com от Хидрометеорологичната обсерватория в Шумен.
Живакът ще падне до 23-26 °C.
Температурният рекорд в Шумен за днешния ден е бил измерен през 1965 година, когато са отчетени рекордните 39.8 °C.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКризисният щаб заседава призори: 40 сигнала от шуменци в нощта на бурята, проблемно е около болницата и кв. „Боян Българанов“! Градушка с големината на яйце ударила Царев брод!
Следваща статияКарадайъ: Над 2 млн. лева за 4 от шуменските общини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here