дом Криминале Непълнолетен се напи до забрава, налетя на бой на баща си, изтрезнява...

Непълнолетен се напи до забрава, налетя на бой на баща си, изтрезнява в ареста

1
ДЯЛ

17-годишен е задържан в полицейското управление в Шумен след възникнал семеен скандал и побой. В 21.10 часа в понеделник бил получен сигнал за скандал на ул.“Порек“ в града. На място бил пратен патрулен екип.
Изяснено било, че скандалът е възникнал между баща и син. По данни на 43-годишния мъж синът му, 17-годишен, се държал агресивно и му налетял на бой. В присъствието на полицаи младежът продължил да обижда баща си и да му отправя закани. 17-годишният, който бил във видимо нетрезво състояние, е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен заради това, че с действията си е опасен за себе си и околните.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменец изтряска автомобила си в мантинела, поряза си ръката
Следваща статияДигитализират дейността на община Шумен, подобряват бизнес средата в града

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here