дом Криминале Неправоспособен зад волана блъсна младеж в село Каспичан

Неправоспособен зад волана блъсна младеж в село Каспичан

0
ДЯЛ

20-годишен от село Каспичан е пострадал при пътен инцидент на вчера.
Той е настанен за наблюдение в шуменската болница с охлузни рани по цялото тяло и разкъсно-контузна рана по главата. Няма опасност за живота му. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Инцидентът станал около 00.05 часа вчера на ул.“9-ти“ май в село Каспичан неправоспособен 19-годишен младеж, който бил зад волана на лек автомобил „Фолксваген“ с шуменска регистрация ударил внезапно излезлия на пътното платно 20-годишен мъж.
По случая е образувана административна преписка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБаща и син в ареста, заподозрени като извършители на кражби
Следваща статияЗадържаха тийнейджър с „чай за пушене“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here