дом Криминале Неизправна газова бутилка подпали къща

Неизправна газова бутилка подпали къща

0
ДЯЛ

В 20.11 часа в понеделник е прието съобщение за пожар в къща на ул.“Цар Калоян“ в гр. Смядово. Към адреса бил насочен екип от участъка в града, съобщиха от полицията. При пристигане на място огнеборците заварили да гори кухня в къща. На помощ за овладяване на огнената стихия бил повикан и екип от Шумен. 53-годишният собственик на имота И.Н. готвил на газ. Поради техническа неизправност предпазният клапан на газовата бутилка избил и подпалил кухнята.
Пожарът е погасен с 15 тона вода. Унищожени са около 80 кв.м покривна конструкция, домашно имущество. Сградата е спасена.

В 16.54 часа на 6 август бил приет сигнал за пожар в стърнище в село Върбак. Насочен бил противопожарен автомобил от Шумен, който погасил пламъците с помощта на 3 тона вода. Пожарът, предизвикан от небрежност при боравене с открит огън, бил на площ от 10 000 кв.м., и е без нанесени материални щети.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Архивна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменци лъснаха в измамна схема за придобиване на шофьорски книжки
Следваща статияШофьор подкара „Ауди“ без номера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here