дом Наблюдател На Черното море: Стол година храни, но и всеки гост от Холивуд...

На Черното море: Стол година храни, но и всеки гост от Холивуд е пристигнал!

0
ДЯЛ

„Отворен“ управител на заведение по родното Черноморие „начукал“ такса „резервиран“ стол на група също „отворени“ младежи, които си запазили най-хубавата маса с 10 места, но дошли 4-ма по-малко. Те не искали да се преместят на друга маса и се държали провокативно. Накрая ядосаният управител ги изненадал с лоша ресторантьорска практика – връчил им „предсметка“, че освен консумацията дължат още 80 лева. За всеки незает стол по 20 лева!
Такава сметка, разбира се, не е платена. Няма такъв касов бон, а само „предсметка“ (проблемът с информационните бонове е голям за държавата, но това е друга тема).
Случаят в рибния ресторант в Созопол бе коментиран във Фейсбук, сайтове, телевизии… Така „социално“ раздруса България, че се наложи да реагира министър-председателят Бойко Борисов, който разпореди на министъра на туризма Николина Ангелкова спешна проверка на място.
Какво предстои да се случи?
Нищо.
Шум във Фейсбук, където и без това от нищо нещо все се вдига, но нищо генерално не решава за държавата.
Ресторантът си спести стотици хиляди лева от реклама, които трябваше да плати, ако искаше за ден-два да се върти по телевизии и да се пише в информационните сайтове и социалните мрежи.
За България остава истината, че по родното Черноморие „стол година храни“, но и клиентите по заведенията искат да бъдат приемани като холивудски гости. И ако не са родните Брад Пит и Анджелина Джоли, пристигнали по отделно, поне да са забележими като 14-годишната Сузинита (дъщерята на Орхан Мурад от оня клип с бахайската песен, в която показва голо дупе и среден пръст). За пореден път виждаме как българин не иска да се разбере с друг българин на нормален език, а стиска зъби в очакване на емоционалния момент „Ще ти разкажа аз на тебе играта!“.
За 4 празни стола оревахме орталъка. Добре, че си „нямаме сериозни проблеми“!?
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтново оранжев код за опасно горещо време в цялата страна
Следваща статияКлон падна върху автомобил и затисна куче

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here