дом Криминале На пътя: Един шофира с отнета книжка, двама пък – нерегистрирани возила

На пътя: Един шофира с отнета книжка, двама пък – нерегистрирани возила

0
ДЯЛ

Водач без свидетелство за управление и в едногодишен срок от наложено наказание по административен ред е установен да управлява в Шумен. За проверка на 15 октомври около 23 часа на ул.“Странджа“ в града бил спрян лек автомобил „Мерцедес“ с шуменска регистрация. Мъжът зад волана И.И./38г./ от Шумен не представил шофьорска книжка, а след справка станало ясно, че е в срок на наложено наказание за управление без съответното свидетелство. За престъпление по чл. 343 „В“ ал. 2 от НК е образувано бързо производство.

Около 10.05 часа на 15 октомври за проверка край Велики Преслав, в посока към гр. Търговище бил спрян водач на мотопед марка „Пиаджо“. Водачът М.Д./58г./ от Велики Преслав не представил документи за регистрация, а след справка било изяснено, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК.

В неделя около 16.30 часа полицейски служители спрели за проверка на ул.“Пловдив“ в Шумен водач на мотопед без регистрационен номер бил спрян за проверка. Е.М./40г./ , френски гражданин не представил документ за регистрация. За управление на моторно превозно средство, което не е регистрирано по надлежния ред е започнато бързо производство.

За времето от петък до неделя на територията, обслужвана от ОДМВР- Шумен са регистрирани 9 пътно транспортни произшествия. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 78 акта, наложени са и 144 глоби с фиш.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожарите през уикенда: Горя манджа, огнеборците гасиха навес и сухи треви
Следваща статия32-годишен шуменец се опита да регистрира автомобил с „пипната“ рама

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here