дом Прогноза за времето На изток – слънце, в Западна и Централна България – дъжд, гръмотевици...

На изток – слънце, в Западна и Централна България – дъжд, гръмотевици и градушки

0
ДЯЛ
24shumen.com

Днес в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. В 13 области е обявен жълт код за интензивни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. Ще има условия и за градушки.
Над останалата част от страната времето ще бъде слънчево, с временни заоблачавания. Максималните температури ще са между 27 и 32 градуса, на места в низините до 34-35 градуса. В Шумен се очакват максимални температури около 29 градуса.
Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. В масивите на изток ще се задържи почти без валеж и с повече слънце.
По Черноморието ще е предимно слънчево. Максимални температури на въздуха между 27 и 29 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт БСП отказаха на ГЕРБ консултации за проекта за нова Конституция, ДПС засега мълчи
Следваща статияРекордни 18 жертви на COVID-19 за денонощие! 99 новозаразени у нас, в Шумен няма

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here