дом Общество На добър час! Откриха академичната година в Шуменския университет

На добър час! Откриха академичната година в Шуменския университет

0
ДЯЛ

С тържествен водосвет, отслужен от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан откриха новата академична година в шуменския университет “ Епископ Константин Преславски“ . Приветствено слово към студентите отправиха доц.д-р Юрий Проданов, ректорът на университета проф.Георги Колев и областният управител проф.Стефан Желев.


”Искам да благодаря на всички първокурсници, които избраха нашия университет. На завършващите – никога да не забравят къде са учили и винаги да се радват, че са възпитаници на ШУ “ Епископ Константин Преславски“, посочи Колев.
Областният управител Стефан Желев пожела на студентите здраве и късмет. „Мислете за знанията. Никой не може да ви ги отнеме, те остават за вас. Успешна учебна година”, каза Стефан Желев.


140 първокурсници прекрачиха прага на учебното заведение в празничния ден.
Тържествено бяха връчени докторски степени на зам.-кмета Найден Косев и на омбудсмана на Шумен – Иван Капралов.
На церемонията присъстваха отец Красимир и отец Димитър, зам. -кметът по образованието и култура Найден Косев, председателят на общинския съвет Борислав Беджев, деканът на Факултет „Артилерия, ПВО и КИС“ Сашо Евлогиев и други.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПътна полиция започва масирани проверки за предпазни колани, обезопасителни столчета и каски
Следваща статияКъсо съединение подпали „ВАЗ“-ка, пожарникари гасиха и горящ микробус

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here