дом Общество На бизнес среща в Шумен ще презентират Програма „Хоризонт Европа“

На бизнес среща в Шумен ще презентират Програма „Хоризонт Европа“

0
ДЯЛ

Областният информационен център (ОИЦ) в Шумен ще бъде домакин на среща, на която ще бъде представена Програма „Хоризонт Европа“.
Информационното събитие е насрочено за 7 август, от 14.00 часа в ОИЦ.
Гост – лектор ще бъде доц. Евгени Евгениев, който отговаря за сектор „Наука“в Постоянното представителство на Европейския съюз в Брюксел, съобщи за 24shumen.com Галина Минчева, управител на ОИЦ.
Поканени за участие са представители на бизнеса и на университети от Североизточния район.
За периода 2021 – 2027 г. „Хоризонт Европа“ ще бъде водещата програма на Европейския съюз в подкрепа на научните изследвания и иновациите и е продължение на настоящата „Хоризонт 2020“, обясни тя.
И за нас представлява интерес как изглежда рамката на „Хоризонт Европа“, уточни управителят и допълни, че очаква интерес към презентацията.
В сегашната програма се даваше шанс на бизнеса, който желае да внедрява иновации. Както и университети и научни звена, които подпомагаха бизнеса в реализацията на целите му.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтново! Задигнаха чантичка с пари от кола, докато шофьорът сменял спукана гума
Следваща статия„Няма такава държава”: От златния пирон до патерицата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here