дом Спорт Наши бойци се завърнаха с 2 златни и 2 сребърни медала от...

Наши бойци се завърнаха с 2 златни и 2 сребърни медала от Световната купа по кикбокс на WAKO

0
ДЯЛ

Днес в Унгария завърши 24-тото издание на Световната купа по кикбокс на WAKO. В този силен форум участие взеха четирима състезатели от СК „Шуменска крепост “ – Полина Галинова, Виктор Иванов, Никола Николов и Георги Атанасов. Това съобщиха от Боен клуб Шумен.
През трите дни на надпреварата от 18 до 20 май шуменци спечелиха два златни и два сребърни медала, записвайки победи над съперници от Унгария, Полша, Израел и Португалия на два пъти.
Първенец след две убедителни победи стана Георги Атанасов в стил лоу кик при юношите младша възраст до 60 кг. Сребърно отличие в този стил заслужи Никола Николов при юношите старша до 71 кг.
Полина Галинова при девойки старша до 60 кг. в стил К-1 добави ново злато в колекцията си, а на Виктор Иванов в категория до 54 кг в стил К-1 при юношите младша възраст не му достигна малко ,за да спечели титлата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛилия Трифонова е носител на Голямата награда от Националния студентски литературен конкурс „Боян Пенев“
Следваща статияОтдават под наем земеделски земи в община Никола Козлево