дом Култура Наши таланти спечелиха награди на фестивала „Пусть всегда будет солнце“

Наши таланти спечелиха награди на фестивала „Пусть всегда будет солнце“

0
ДЯЛ

Възпитаниците на СУ „Панайот Волов“ в Каспичан Марио Младенов и Миглена Стоянова се завърнаха със статуетка за спечелено първо място в Шестия национален фестивал на руската поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце“ в Казанлък, съобщиха от Областния съвет на НД „Русофили“ Шумен.
С изпълнението на песните „Нас бьют, мы летаем“ и „Любовь и одиночество“ те изправили публиката на крака. Великолепното представяне е под ръководството на Луиза Карагенова.
Второ и трето място в раздел „Песен“ е за представителите на СУ „Сава Доброплодни“.
Дипломи за финалисти получиха възпитаниците на ДГ „Пчелица“ и „Пролетна дъга“, както и ОУ „Д-р Петър Берон“.
Над сто деца от цяла България се изявяваха на сцената на престижния фестивал.
Снимка: rusofili.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРаботилница за пейки, песни и танци за първата годишнина на Младежката сфера
Следваща статияДами от ГЕРБ представят изложба от гоблени

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here