дом Общество Началници на РУ на срещи с жители на отдалечени села

Началници на РУ на срещи с жители на отдалечени села

0
ДЯЛ

Началниците на районните управления ще проведат традиционните си срещи с жителите на отдалечени населени места. Това съобщиха от ОД на МВР в Шумен.
През месец февруари гл. инспектор Илиян Николов ще се срещне с жителите на село Друмево. Срещата ще се проведе на 7 февруари в 11.00 часа в кметството на селото. На същата дата е предвидена среща на началника на РУ- Нови пазар гл. инсп. Веселин Райнов с населението на село Зайчино ореше. Тя ще започне в 10.00 часа в кметството.
Жителите на село Сини вир могат да поставят въпроси във връзка с нерешени проблеми на началника на полицейското управление в Каолиново гл. инсп. Кирил Кирилов. Той ще посети населеното място на 21 февруари, а началният час на срещата е 10.00.
Този месец в графика началника на РУ- Велики Преслав за посещение е определено село Мостич. Гл. инсп. Румен Симеонов ще бъде на разположение за въпроси от компетентността на полицията на жителите на селото на 21 февруари. Часът, определен за среща е 14.00, а мястото – кметството в селото.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕксперти от РИОСВ с открит урок в ДГ „Светулка“
Следваща статияМалкият син на министър Московски е загинал на писта в Боровец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here