дом Общество Националното изложение „С любов към българското“ отново в Шумен (снимки)

Националното изложение „С любов към българското“ отново в Шумен (снимки)

0
ДЯЛ

При заявен интерес от клиенти в Шумен стартира пролетното издание на Националното изложение „С любов към българското“. Щандовете с дамска и мъжка конфекция, детски стоки, бельо, трикотаж, чанти и кожени изделия – българско производство, са разположени на обичайното място на бул. „Славянски“.
Изложението ще продължи до 9 март, като потребителите могат да се възползват от пазарни отстъпки и промоции на сезонни стоки, обявиха организаторите. И заявиха, че над 40 фирми от цялата страна предлагат най-доброто от своята продукция. А Шумен фигурира в списъка на 20-те градове, където се експонират модни стоки.
Целта на проявата е да се презентира и подпомогне българското производство, като се даде възможност на крайните потребители и клиенти да закупят качествени стоки на по-ниски цени.
В утвърдилото се през годините изложение, дамите могат да открият луксозно бельо и българска бижутерия.
Офертите към мъжете са ризи, пуловери, панталони и кожени колани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха двама дрогирани шофьори
Следваща статияСпираме да местим стрелките на часовника през 2021 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here