дом Пътища Голямото завръщане: Очаква ни натоварен трафик и опасност от поледици

Голямото завръщане: Очаква ни натоварен трафик и опасност от поледици

0
ДЯЛ

Натоварено движение и опасност от поледици ни очаква в последния от трите почивни дни – 5 март. От 14 ч. до 20 ч., се ограничава движението на камионите над 12 т. по автомагистралите и най-натоваренитe пътища, съобщават от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. Най-интензивен трафик се очаква на път Е-79, автомагистралите „Струма“, „Тракия“, Хемус, участъците София – Варна, В. Търново – Русе, както и изходите от големите зимни курорти.
От Пътната агенция призовават шофьорите да карат със съобразена скорост и повече дистанция на пътя, заради очакваните поледици, особено ако пътувате в по-ранните часове или късно довечера.
От „Пътна полиция“ няма да глобяват водачи, а ще се съсредоточат върху подпомагането на движението. „Ще се стараем да не се образуват задръствания, но и ще предупреждаваме водачите да карат леко, за да не се стига до трагедии“, обясниха от Пътна полиция. Обещават, че ще реагират без компромиси на фрапантни нарушения като рискови изпреварвания и арогантно поведение на пътя.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКонкурсът за здравен медиатор в община Никола Козлево – на 16 март
Следваща статияОбщински съветници в Смядово намалиха заплатите си, за да подсигурят безплатна детска градина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here