дом Общество Населени места и райони с прекъсвания на тока

Населени места и райони с прекъсвания на тока

0
ДЯЛ

От 8.00 ч. до 17.00 ч. днес, поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: Радиопредавател в с. Дибич.
Днес от 8.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: ПС Напояване 1, ПС Напояване 2, МТП Лозята – вилна зона до новия Екирисаж.
От 16.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, са възможни смущения на електрозахранването в района на: с. Васил Друмево, с. Илия Р. Блъсково, с. Благово, с. Костена река, с. Друмево, с. Кладенец, с. Овчарово .
Днес от 9.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Лятно, с. Сини вир, с. Становец.
От 8.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на: м-ст Байчов кладенец и м-ст Под манастир.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор загина при катастрофа между два камиона край Струйно (снимки)
Следваща статияУспехът на държавата в грижата за децата – отразен в „Бележник 2019“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here