дом Общество Населени места и райони с прекъсване на електроенергията

Населени места и райони с прекъсване на електроенергията

0
ДЯЛ
Pixabay.com

От 08.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Изводите – Роса, Псов,Телевизия.

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Тервел, Студеница, Висока поляна и на всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на ВиК и базови станции на мобилни оператори в този район.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 17.00 ч. в районите на в района на 7-ми км /Бензиностанция ШЕЛ, СТП „Валяците“ и логистична база на Карлсберг България/, МТП „МТЕЛ“, с. Струйно, с. Длъжко, с. Развигорово, с. Звегор, с. Трем, с. Байково, с. Единаковци, с. Добри Войников, с. Денница, с. Боян, с. Капитан Петко, с. Черна, Хибриден център по свиневъдство – Шумен, с. Върбак, с. Панайот Волов, с. Тимарево, с. Хитрино, с. Сливак, с. Близнаци, с. Страхилица, Телевизионна Кула – Венец и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на ВиК и базови станции на мобилни оператори в тези зони.

От 09.00 ч. до 13.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – бул. „Ришки проход“ и фирмите „Питон“ ЕООД, „Смарт“ ООД, „Б.М.К“ ЕООД, „Лифтком“ АД.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.00 ч. до 09.30 ч. и от 13.00 ч. до 14.00 ч. в районите на Шумен – кв. „Дивдядово“, фирмите в местността „Езерото”, захранени от ЕП ”Дивдядово” – Морски клуб, ф-ма Лифтком, складова база на БУЛМАГ, БКТП „Плажна база“, „Чернев“ ЕООД, „Напоителни системи“ ЕАД, „Смарт“ ООД, „Питон“ ЕООД, „Б.М.К“ ЕООД.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Трем от ТП „Поща“ на битовите абонатите и към всички фирми, магазини, бензиностанции, помпени станции на ВиК и административни сгради в този район.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Венец – ул. „Кирил и Методи“, ул. „Тича“, ул. „Охрид“, ул. „Мир“, ул. „Стара планина“, ул. „Преслав“, ул. „Янтра“, ул. „В. Левски“, ул. „Хан Аспарух“, ул. „Крайречна“ и ул. „Канагьол“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – кв. „Дивдядово“ – ул. „Тодор Велков“ от № 1 до № 24, ул. „Свилен Русев“ от № 1 до № 12, ул. „Подуево“ от № 6 до № 32, ул. „Млада гвардия“ от № 24 до № 51, ул. „Адалберт Антонов“ № 1 и 2.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Каспичан (за абонати, захранени от ТП „9-ти май“) – по улиците „9-май“, „Цар Симеон“, „Генерал Столетов“, „Генерал Скобелев“, „Освобождение“, „Свобода“, „Ивайло“, „Люлин“, „Добри Войников“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Васил Друмево.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 09.30 ч. и от 16.30 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Костена река, Илия Р. Блъсково, Благово, Овчарово.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Нови пазар улици: „Бачо Киро“, „Панайот Хитов“, „Марица“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВсе още слънчево и топло за сезона време
Следваща статияДеветима ухапани от кучета в Шуменско само за седмица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here