дом Общество Населени места и райони с прекъсване на електроенергията

Населени места и райони с прекъсване на електроенергията

0
ДЯЛ

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Черна, Денница, Боян, Капитан Петко и на всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на ВиК и базови станции на мобилни оператори в този район .
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 17.00 ч. в районите на 7-ми км/ Бензиностанция ШЕЛ, СТП „Валяците“ и логистична база на Карлсберг България/, МТП „МТЕЛ“, с. Струйно, с. Длъжко, с. Развигорово, с. Звегор, с. Тервел, с. Студеница, с. Висока поляна, с. Трем, с. Байково, с. Единаковци, с. Добри Войников, Хибриден център по свиневъдство-Шумен и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на ВиК и базови станции на мобилни оператори в тези зони.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Велики Преслав – ул. „Ц. Церковски“, „М. Преображенски“, „Читалищна“, „Златен Век“, „Н. Петрини“, „П. Яворов“, „Ст. Гатев“, „Лазар Рачев“, „Шишман“, „П. Илиев“, „Васил Левски“, „Братя Миладинови“, „Виница“, „Хр. Ботев“, „Княз Борис I“, „Борис Спиров“, „Васил Друмев“, „А леко Константинов“, „Батак“, „Витоша“, „Златен Век“ №3, „Иван Ангелов Момов“, „Илия Р. Блъсков“, „Оборище“, „Панайот Волов“, „Презвитер Козма“, „Родопи“, „Р. Даскалов“ 1-8.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Друмево, Кладенец и Костена река.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 09.30 ч. и от 16.30 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Васил Друмево, Илия Р. Блъсково, Благово и Овчарово.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Нови пазар, абонати захранени от ТП „Детски ясли“ по следните улици: „Княз Борис I“, „Любен Каравелов“, „Дунав“, „Васил Априлов“, „Ген. Владимир Заимов“, „Марица“ „Бачо Киро“, „Панайот Хитов“, „Кирил и Методий“, „Козлодуй“, „Хаджи Димитър“.

От 16.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – кв. „Мътница“, Асфалтова база, Кариера1, Метарекс, пс Капроне, Малка мера, източната част на с. Царев Брод, фирмите в района на Протеин-98 АД, Фуражен завод, фирма „Купро“, фирмите в бившите фабрики в ПП “Успех“ и Зиено, МТП Найли, ТП М-тел в Зиено и фирмите в района на бившите оранжерии, резервното захранване на помпена станция Мътница на напоителни системи, фирма „ХЪС“, селището източно от Алуминиев завод, както и помпени станции на ВиК в тези райони.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънце, облаци, дъжд и високи температури
Следваща статияЗапочва пръскането срещу кърлежи в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here