дом Общество Населени места и райони без електрозахранване

Населени места и райони без електрозахранване

0
ДЯЛ

От 13.30 ч. до 20.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Пет могили.
Временни смущения в електрозахранването са възможни в същия часови пояс в районите на селата Дойранци, Вълнари, Никола Козлево и Цани Гинчево.

От 13.30 ч. до 17.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен и региона, населените места на общините Велики Преслав, Нови пазар, Хитрино, Каолиново и Смядово. Прекъсванията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 мин. и се налагат поради подмяна на електромери.

От 13.30 ч. до 20.00 ч., поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – местностите „Байчов кладенец“ и „Под манастира“.

От 13.30 ч. до 20.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Осеновец -ТП ТКЗС.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Климент, Изгрев, Буйновица, Осеновец, Борци и Ясенково.

От 09.00 ч. до 18.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на с. Каспичан – улици: „9-ти май“, „Бели лом“, „Ален мак“, „Калоян“, „Мусала“, „Охрид“ “, „Хан Крум“, „Цар Симеон“, „Явор“, в района на село Памукчии, и в района на град Каспичан – улици:
„Антон Иванов“, „Дунав“, „Москва“, „Раковска“, „Симеон Велики“, „Хан Аспарух.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Венец по улиците: „Охрид“, „Мир“, „Стара Планина“, „Камчия“ и „Преслав“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблачно с риск от градушки на 27 май
Следваща статияНови 3 случая на COVID-19 в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here