дом Криминале Наркодилър остава за постоянно в ареста

Наркодилър остава за постоянно в ареста

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“ постанови Окръжния съд в Шумен за 28-годишния Антонио А.Й. Той е обвинен за държане на наркотични вещества и техните аналози с цел разпространение.
Съдът намери, че в депозираните от страна на прокуратурата материали са налице достатъчно доказателства, които да обусловят извода, че лицето може да се укрие или извърши друго престъпление.
Това е третото поред дело срещу същото лице за последните 10 години, като всички са за разпространение на наркотици, според свидетелството му за съдимост.
Определението на Окръжен съд-Шумен, с което е наложена мярката за неотклонение „Задържане под стража“ подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд-Варна.
В случай на жалба или протест съдебното заседание пред Въззивният съд в Шумен се насрочва за 11 август от 10.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДадоха зелена светлина за заема на ВиК-Шумен от над 33 000 000 лева
Следваща статияНови 270 случая на COVID-19 при 5 582 изследвани

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here