дом Криминале Напушен седна зад волана на „Мерцедес“, друг с 2.01 промила подкара „Фиат“

Напушен седна зад волана на „Мерцедес“, друг с 2.01 промила подкара „Фиат“

0
ДЯЛ

42-годишен мъж от Нови пазар е установен да шофира след употреба на канабис. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Нарушителят е засечен от полицейски служители, които работили по ограничаване на пътнотранспортния травматизъм в града, била извършена около 01.30 часа тази нощ. Спрян бил водач на лек автомобил „Мерцедес“ с шуменска регистрация, който се движил по ул. “Цар Освободител“ в Нови пазар. Зад волана бил 42-годишен местен жител. Тестван бил с дръг тест, който отчел положителна на канабис проба. Не е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Автомобилът му бил иззет.
Около 00.10 часа полицейски служители от РУ- Нови пазар спрели за проверка на ул. “Цар Освободител“ в града водач на „Фиат“ с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от 28-годишен местен жител. Мъжът бил във видимо нетрезво състояние. Изпробван бил с дрегер, който отчел 2,01 промила алкохол в издишания въздух. Дал е кръвна проба за анализ, след това е задържан в полицейския арест.
По двата случая са образувани бързи производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРокер яхна нерегистриран мотор
Следваща статияОткриха обявения за издирване мъж от Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here