дом Общество Напусна ни легендата на световния футбол Диего Марадона

Напусна ни легендата на световния футбол Диего Марадона

0
ДЯЛ

Легендата на световния футбол Диего Марадона е починал след сърдечен удар, съобщават аржентински медии, цитирани от  „Дейли мейл“. Футболната легенда е получил инфаркт в дома си само две седмици след като напусна болницата, където претърпя операция заради съсирек в мозъка си.
Марадона е смятан за един от двамата най-големите футболисти във футболната история, заедно с Пеле. Той бе в основата на спечелената от родната му Аржентина световна титла през 1986 година.
Златното момче Диего стана на 60 години на 30 октомври. Изминаха 30 години от успешния му престой в Наполи, където спечели 2 титли на Италия. Въпреки дистанцията на времето, в южния град, разположен близо до вулкана Везувий, днес трудно бихме могли да намерим човек, по-известен и по-обичан от Диего. 
И това с всичките му недостатъци – възходи и падения, проблеми с наркотиците, неплатени данъци в Италия на стойност 34 млн. евро, извънбрачно дете, връзки с мафията и т.н. След всичко това в Неапол Диего никога не бе предаден, никога не бе забравен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПандемията спаси кладенците! 24 месеца отсрочка за регистрацията!
Следваща статия„Преустановява се…“: Пълен списък на всички нови ограничения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here