дом Пътища Наложиха още ограничения на движението по пътни участъци в областта

Наложиха още ограничения на движението по пътни участъци в областта

0
ДЯЛ

Обстановката на автомагистрала „Хемус се усложнява. Ограничено е движението на всички МПС по АМ „Хемус“ в област Шумен в участъка от пътен възел „Каспичан“ до границата с област Варна. Това съобщават от АПИ в 18.46 ч.
Ограничава се движението на всички МПС в област Шумен по път I-2 Нови Пазар до граница с област Варна, път III-731 Радко Димитриево – Друмево, път III-2007 Каспичан – Златна Нива, път III-701 Нови Пазар – Никола Козлево, път II-27 Памукчи – граница Варна, път III-7003 Каолиново – Златна Нива, път III-2073 Никола Козлево – Векилски, път III-2075 Зърнево – Никола Козлево, път III – 7005 Тодор Икономово – Каолиново, път III – 207 Векилски – Тервел, път III – 2006 Мадара – Каспичан, път III -702 Пристое – Духовец поради силен снеговалеж и навявания.
Ограничено движението на МПС над 12 т. път I-7 Шумен-Силистра и път II-73 Смядово – Карнобат.
Пътната обстановка в Североизточна България се усложнява от силния вятър, продължаващите снеговалежи и снегонавявания. Апелирам шофьорите, на които не им се налага да пътуват през нощта и утре да не тръгват на път, каза инж. Дончо Атанасов, председател на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“, на брифинг в Ситуационния център. Прогнозата за следващите 3-4 дни е за усложняване на обстановката от очакваните средиземноморски и атлантически циклони, които ще преминат над страната. Температурите ще паднат до минус 15, минус 20 градуса, което е предпоставка за поледици, подчерта инж. Атанасов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа АМ „Хемус“: Лоша видимост, силен вятър и снегонавявания
Следваща статияИде още студ! Жълт код за мразовито време в Шуменска област

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here